Hazai és nemzetközi sikerek a Budaörsi Sport Clubnál

(Budaörs, 2021. július 15. – Budaörsi Infó) A BSC teniszezői lejátszották az idei évi Férfi Szuperliga mérkőzéseiket. Július 5-én hazai pályán fogadták a Pasarét TK együttesét, ahol sajnos nem tudtak nyerni. A végeredmény 5:2 a pasarétiek javára.

 

 

Július 06-án idegenben léptek pályára a Diego SC ellen. Ezúttal vendégként sem tudtak diadalt aratni a BSC játékosai, 5:2-es végeredmény született.

Július 08-án ismét hazai pályán vették fel a küzdelmet a GYAC csapata ellen. A tavalyi bajnokok ellen is sajnos a papírforma érvényesült. 5:2-es végeredmény született, így a csapatunknak helyosztó mérkőzéseken kellett bizonyítani rátermettségét.

Helyosztó mérkőzéseiket is lejátszották teniszezők a Férfi Szuperligában.

Július 10-én a Kőszeg SE csapatát fogadták hazai pályán, ahol a játékosok nagy csatában végül 5:2 arányú győzelmet arattak.

A második helyosztó mérkőzésen szintén sikert tudtak aratni a BSC játékosai. A Hoker-Fagyas SE csapatához utaztak, ahol izgalmas mérkőzéseken végül 6:1 arányban tudtak diadalmaskodni.

Ezzel a két győzelemmel a Budaörsi Sport Club a 6. helyen tudta zárni az idei évi Férfi Szuperliga csapatbajnokságot, elérve ezzel a fő célját, miszerint a következő bajnokságban is a legmagasabb osztályban szerepelhet.

 


 

Korosztályos Vidék Bajnokság

 

Idén Balatonbogláron rendezték meg a korosztályos Vidék Bajnokságot, ahol minden korosztályban megméretették magukat a BSC játékosai.

Egyéniben Varga Zsombor és Kunos Ádám egészen a nyolcaddöntőig menetelt, ahol azonban sajnos mind a ketten alulmaradtak a maguk mérkőzésén.

Varga Zsombor azonban párosban felért a dobogóra! Páros társával a 3. helyen zárták a versenyt!

 

 

vargazsombor

 

A lányoknál Semperger Rebeka remekelt, ugyanis sérülése, betegsége okán hosszú kihagyásra kényszerült az utóbbi időben, azonban most visszatért és egyből a 3. helyen zárta versenyt.

Párosban szintén fel tudott lépni páros társával a dobogó 3. fokára.

 

 

sampergerrebeka

 

 


 

A BSC atlétika szakosztályukban igencsak jól indult a nyár

 

Csontos Márton július 3-án, Győrben rendezett versenyen magabiztosan szerzett aranyérmet diszkoszvetésben 54,80 méteres dobásával.

Ezzel az eredménnyel már biztos résztvevője a 2021. július 15-től Tallinban, megrendezésre kerülő U20-as Európa Bajnokságnak!

Marci már kilenc éve a BSC versenyzője. Edzőjével, Gulyás Norberttel nagyon sikeres csapatot alkotnak, aminek mostanra meg is lett az eredménye, hála Marci alázatos és kitartó munkájának.

 

 

gulyasnorbert

 


 

 

Asztalitenisz

 

A 2021. évi Utánpótlás Európa Bajnokságot a horvátországi Varasd városában rendezi meg az európai asztalitenisz szövetség. Július 18-a és augusztus 2-a között.

A Budaörsi Sport Clubot az U19-es korosztályban Dari Helga képviseli. Helga fiatal kora ellenére már az ötszörös magyar bajnok felnőtt csapat tagja.

 

 

darihelga

 


 

 

Éremeső a Delfin Régiós Bajnokságon – Dunaújváros

 

Ismét fantasztikus teljesítményről és kimagasló eredményességről számolt be a BSC.

A Budaörsi Sport Club úszópalántái a Delfin Régiós Bajnokság alatt megint megmutatták a rengeteg edzés és a kitartó munka eredményét. A kétnapos bajnokság egyik versenynapja sem nyúlt túl hosszúra, a jól felkészült gyerekek pedig megint megcsillogtatták profi hozzáállásukat.

 

Eredmények:

 

Arany:

Cseke Máté – 50m pillangó, 200m vegyes, 200m gyors, 50m hát, 50m gyors

Nagyházi Bence – 100m mell, 50m gyors

4x50m fiú gyors váltóKőrössy Botond, Drommer Benjámin, Nagyházi Bence, Cseke Máté

4x50m MIX gyors váltóÁbrahám Amália, Cseke Máté, Udvardi-Molnár Eszter, Nagyházi Bence

 

Ezüst:

Nagyházi Bence – 50m pillangó, 200m hát, 50m hát,100m pillangó, 100m hát

4x50m MIX gyors váltóCseke Máté, Ábrahám Amália, Nagyházi Bence, Udvardi-Molnár Eszter

 

Bronz:

Kovács Máté – 100m mell

Kőrössy Botond – 100m mell, 100m gyors, 50m hát, 50m mell, 50m gyors

Nyári Hanna – 100m mell, 200m mell

4x50m lány gyors váltóHegedűs Lilla, Nyári Hanna, Udvardi-Molnár Eszter, Ábrahám Amália

Fekete Benjámin – 200m mell

Drommer Benjámin – 50m mell

 

 

Fontos mérföldkőhöz érkezett a BSC, hiszen a két régió összesítésében (figyelembe véve a létszámot és az eredményeket is) az 1. helyen végeztek.

 

 

Delfin verseny_csapat

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.