A Budaörsi Infót Az Év Médiatámogatója díjjal tüntette ki a Magyar Vöröskereszt

(Budaörs, 2021. június 11. – Budaörsi Infó) 2021. június 9-én került sor a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Igazgatóságán a 2020-as évi, illetve a 2021-es évi kitüntetések átadására. A Budaörsi Infó szerkesztősége a megtisztelő Az Év Médiatámogatója díjat vehette át a Magyar Vöröskereszttől. 

 

 

A megjelenteket Fodor Antalné dr. elnökasszony köszöntötte a díjátadón és átadta a kitüntetéseket.

 

 

voroskereszt

 

voroskereszt3

 

 

Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a kezdetektől segítő, jó kapcsolatot ápol a Magyar Vöröskereszt budaörsi és megyei szervezeteivel is.

2013 óta tevékenyen is részt veszünk segítő munkájukban, kampányaikban, a rendszeres felhívásokon, beszámolókon és ismertetéseken túl.

 

 

 

A Magyar Vöröskereszt így méltatta a Budaörsi Infót

 

Az Év Médiatámogatója a Budaörsi Infó

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete Vezetőségének javaslatára a Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége AZ ÉV MÉDIATÁMOGATÓJA kitüntetésben részesíti a Budaörsi Infó-t.

 

Miért kapja a kitüntetést? 

A Budaörsi Infó vezető szerkesztője maga is a budaörsi alapszervezet egyik legaktívabb tagja. Ennek fényében és a lap vezetésének szociális érzülete, szervezetünkhöz való ragaszkodása, szimpátiája is erősíti támogató munkájuk elismerését.

Az újság operatívan is részt vesz programjaink megszervezésében, népszerűsítésében, megvalósításában. Kiemelten támogatja a helyi véradások időpontjainak hangsúlyozását, elsősegély előadásaink népszerűsítését, valamint adománygyűjtéseinknél nemcsak a lap terjesztésénél, hanem kapcsolati rendszerükben is buzdítanak az adakozásra, ezzel hangsúlyosan segítve vöröskeresztes munkánkat.

Erősítik együttműködésünket az önkormányzattal, a lapban hirdető cégekkel, társlapokkal és más helyi médiumokkal.

Rólunk szóló, velünk kapcsolatos hírek soron kívüliséget élveznek látványos és precíz, minőségi képanyaggal irányítva ezzel is szervezetünkre a figyelmet.

Támogató aktivitásuk a reflektorfényben tartja szervezetünket, amely a mai világban hatalmas segítséget jelent a mindennapokban.

 

 

voroskereszt4

 

 

Köszönjük!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.