Dumáljunk rólad 7 percben – Bemutatkozik Serbán Andi

(Budaörs, 2021. január 5. – Budaörsi Infó) 2021. január 7-én 20 órától folytatódik a budaörsi Városi Ifjúsági Klub által szervezett online beszélgetés, a  Dumáljunk rólad 7 percben.

 

 

Ezen a csütörtöki estén Serbán Andival beszélget Bakai Gyöngyi, a Városi Ifjúsági Klub munkatársa.

Andi versenyszerűen sportol, kiválóan tanul és villamosmérnöknek készül. Reál beállítottságú, de olvasni is nagyon szeret. Önkéntesként is besegít, már több területen kipróbálta magát.

 

Ide kattintva lehet csütörtökön este nyolc órakor megnézni a beszélgetést.

 

Az elmúlt hónapokban különféle online programokat láthattunk már, viszont ez az új kezdeményezés merőben eltér a többitől.

Bakai Gyöngyi a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az ötlet heteken keresztül érlelődött a fejében. Szeretett volna egy olyan programot létrehozni, ahol a kamaszok megmutathatják magukat. Mindezek mellett kíváncsi volt arra, hogy a gyerekek hogyan gondolkodnak ebben a mostani rendkívüli helyzetben.

 

 

bakaigyongyi2020

 

Így jött létre a Dumáljunk rólad 7 percben online beszélgetős est. Csütörtökönként este nyolctól lehet majd nyomon követni egy-egy budaörsi és a környékben élő diák történetét arról, hogy hogyan éli meg a járványhelyeztet és hogy mivel tölti a hétköznapjait.

 

Korábbi cikkünkben találnak bővebb információt erről a kezdeményezésről:

Dumáljunk rólad! – Avagy ismerjük meg jobban a fiatalokat

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.