Tulajdonosváltás a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető cégnél

(Budaörs, 2020. október 29. – Budaörsi Infó) Szakmai befektető vette át a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft. irányítását. A TritonLife szerepvállalása a pénzügyi stabilitást és a színvonal további emelésének lehetőségét jelenti a budaörsi egészségügy számára. Az intézményben a munka változatlan mederben folyik tovább – ígéri a szakrendelő régi-új vezetője, Zsákai Zoltán.

 

 

Magyarország “dinamikusan fejlődő egészségügyi magánszolgáltatója”, a TritonLife-csoport többségi tulajdont szerzett a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető Jump Consulting Kft.-ben – jelentették be az akvizícióban érdekelt felek 2020. október 27-én.

Zsákai Zoltán, a Jump Consulting korábbi többségi tulajdonosa folytatja ügyvezetői tevékenységét.

 

„Az üzemeltető cégben történt váltás új távlatokat nyit a budaörsi egészségügy számára – mondta el a régi-új vezető.

– A járóbeteg-ellátásra vonatkozó tízéves feladatellátási szerződésünk, amit a budaörsi önkormányzattal kötöttünk, természetesen továbbra is él; feladataink ellátását a megszokott rendben, a bevált szakembergárdával folytatjuk. Sürgősségi és hétvégi gyermekorvosi ügyeletünk is zavartalanul működik, amiképpen egynapos sebészeti részlegünkön is folytatódnak a tervezett műtétek” – erősítette meg Zsákai Zoltán.

 

 

zsakai

 

Ami a jövőt illeti, dr. Fábián Lajos, a TritonLife társtulajdonos elnöke kiemelte: az intézmény ellátási területén élő budaörsi és herceghalmi lakosok mostantól szélesebb szakmai bázishoz férnek hozzá, hiszen a csoport kórházaiban és kiválósági központjaiban további szakmák, szakemberek, keresztkonzultációk, másodvélemények válnak elérhetővé számukra.

A TritonLife fővárosi és vidéki fekvő- és járóbeteg-ellátó intézményeket üzemeltető integrált magánegészségügyi szolgáltató. A Róbert Magánkórház mellett két nagy járóbeteg-klinikát is működtet Budapesten jó kihasználtsággal, Debrecenben pedig a közelmúltban kezdte meg tevékenységét a TritonLife Magánkórház.

 

 

egeszsegugyi_kozpont_rendelo_jump_01_2018aug

 

„A Jump Consulting harmonikusan illeszkedik csoportunk portfóliójába: a Budaörsi Egészségügyi Központ hosszú ideje nyújt közösségi járóbeteg-ellátást, emellett egynapos sebészetén jelentős számban végeznek műtéti beavatkozásokat” – emelte ki Fábián Lajos, külön megemlítve, hogy az akvizíciót megelőző átvilágítás megerősítette: a Budaörsön dolgozó orvosok kiválóan látják el feladatukat. Szakértelmükre és munkájukra ezért az új tulajdonos is számít.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.