Kerékpáros felvonulás volt Budaörsön

(Budaörs, 2020. szeptember 22. – Budaörsi Infó) 2020. szeptember 19-én kerékpáros felvonulást tartottak Budaörsön a Fillari Team Kerékpáros Sportegyesület szervezésében.

 

 

Hugauf Marcel, az Egyesület elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az immár hagyományosnak mondható Budaörsi Kerékpáros Felvonulás célja a figyelem felhívása volt az egészséges életmódra, a rendszeres mozgásra főleg már fiatal korban, a környezetünk védelmére, illetve lehetőséget szerettek volna biztosítani a budaörsieknek, hogy a városban biztonságosan tekerjenek egy jót.

 

 

hugaufmarcell

 

“Ebben az időszakban, mikor többet be vagyunk zárva a négy fal közé, különösen fontos az aktívabb életmód, jelentsen ez kerékpározást, futást, úszást vagy csak egy sétát a parkban a szeretteinkkel, házi kedvencünkkel.

Ép testben, ép lélek – tartja ugye a mondás, amivel teljesen egyetértünk.

A felvonuláson körülbelül 50-en vettek részt és külön öröm volt, hogy rengeteg gyerek és fiatal jött el.

Egy nagyjából 5 km-es kört tettünk a városban rendőri felvezetéssel, a Városházától indultunk 16 óra után, majd a PostART-hoz érkeztünk, ahol frissítővel és pogácsával vártuk a résztvevőket.”

 

 

kerekparosfelvonulas2020

 

Mikor lesz a következő kerékpáros túrátok, illetve milyen volt az idei kerékpáros szezon? 

“Eddig nagyon sűrű versenyszezonunk volt júliustól kezdve, aminek most lesz lassan vége. Utolsó közös versenyünk jövő vasárnap lesz: a Tour de Zalakaros országúti verseny.

A következő budaörsi kerékpáros eseményünk várhatóan decemberben lesz. Ha minden jól megy, akkor az előző évhez hasonlóan idén is meghívást kapunk a Budaörsi Sport Club Napjára és az uszodában fogunk a gyerekeknek egy tan-KRESZ pályát felállítani és az alapvető, illetve biztonságos közlekedéshez szükséges tudást átadni, begyakoroltatni velük.”

 

 

kerekparosfelvonulas2020b

 

Jó tekerést kívánunk és balesetmentes közlekedést!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.