Az augusztusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2020. augusztus 10. – Budaörsi Infó) Az augusztusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Nyomtatott újságunk második oldalán Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének aktuális összegzését találják a korona-vírussal kapcsolatban. Továbbra is kötelező a maszk viselése az áruházakban, és mindenkit a másfél méteres távolság megtartására kérnek.

 

 

budaorsiinfoaugusztus2020 (3)

 

A harmadik oldalon az Odvas-hegyi tájrombolásról írunk. Korábbi cikkeink nyomán van elmozdulás az ügyben. Figyelemmel kísérjük a fejleményeket az ügyben a továbbiakban is, és beszámolunk róla.

 

 

budaorsiinfoaugusztus2020 (2)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

budaorsiinfoaugusztus2020 (7)

 

A hatodik és hetedik oldalon a pandémia gyerekekre gyakorolt hatásairól olvashatnak, és a szülők egyéni lehetőségeiről is szól a cikk. Kontra Márta, a cikk írója a tanulási képesség egyik alapvető mozzanatát emelte ki, az olvasás-megértés képességét, és az arra való szülői figyelmet.

Kövessék nyomon internetes hírportálunkat, mert a témával kapcsolatban hamarosan egy cikk-sorozat is indul.

 

 

budaorsiinfoaugusztus2020 (4)

 

A hátlapon aktuális hirdetéseket és egy ezerlyukú lepényke receptet találnak.

 

 

budaorsiinfoaugusztus2020 (6)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2020-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

budaorsiinfoaugusztus2020 (1)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.