A júliusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2020. július 15. – Budaörsi Infó) A júliusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Nyomtatott újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvének kivonatát találják. A járványhelyzet kihirdetése óta először tanácskozott a teljes képviselő-testület. 2020. június 24-én. A rendkívüli ülésen többek között módosították az idei költségvetést, jelentős tartalékot képezve a jövő év elejére, amikor érezhetően csökkenni fognak a város bevételei.

 

 

infoujsag202007 (2)

 

A Budaörsi Infó a rendkívüli egészségügyi helyzet miatt társadalmi vállalásként indította el a Mindenki maradjon otthon! online videósorozatát. Szerkesztőségünk úgy döntött akkor, hogy a saját és szeretteink érdekében vállalt ideiglenes szobafogságra tekintettel a megszokott híradások mellett más módokon is elvisszük a budaörsiek otthonába a tudnivalókat, de alkalomadtán némi szórakozást is.

Most, hogy enyhültek a szabályok, folytattuk a sorozatunkat, csak kicsit másként. Ezzel kapcsolatban járt munkatársunk a TV 2040 stúdiójában. Erről egy összefoglalót a harmadik oldalon találnak.

 

 

infoujsag202007 (4)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

infoujsag202007 (5)

 

A budaörsi Herman Ottó Általános Iskola vers-, novellaíró és rajzos alkotás pályázatot hirdetett májusban, amelynek eredményeit a hatodik és hetedik oldalon közöljük. Minden díjazott alkotást megtalálnak az internetes hírportálunkon.

 

 

infoujsag202007 (7)

 

A hátlapon aktuális hirdetéseket és egy tengeri halfilé receptet találnak valamint beszámolót egy országos sportsikerről.

 

 

infoujsag202007 (1)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2020-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.