Felújítják a Fém utcát Budaörsön

(Budaörs, 2020. június 13. – Budaörsi Infó) A karantén lassan véget ér és elindul az élet Budaörsön is. Bár a költségvetést csökkenteni kellett a járvány miatt kialakult helyzet okán, de ennek ellenére van néhány beruházás, ami mégis megvalósulhat a városunkban. Többek között az egyik ilyen a Fém utca útburkolatának második szakasza.

 

 

Hauser Péter, a körzet önkormányzati képviselője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a Fém utca felújítása ezen a héten kezdődött (2020. június 8.), és augusztus végére várható a vége.

“A teljes útszerkezet megújításra kerül. Ez egy 1980-as években magánberuházásból készült utca. Akkori technológiákkal és anyag felhasználással készült. Eljárt már felette az idő, ezért ráfért már a felújítás, mert több helyen meg is süllyedt. Az út kopó rétege is megtöredezett.

 

 

utfelujitas_femutca_2020 (6)

 

utfelujitas_femutca_2020 (4)

 

Most felmarják teljesen az útpályát, rátesznek egy alapot, utána jön egy út tükör és végül egy kopó réteg kerül két szegély közé. Aki kéri az itt lakók közül, az elé egy gyeprácsos parkoló is kialakításra kerül.

Az út másik fele már korábban elkészült, ez a szakasz is ugyanígy fog kinézni.

 

 

utfelujitas_femutca_2020 (1)

 

A mostani munkálatok ára körülbelül 50 millió forint.

 

 

utfelujitas_femutca_2020 (3)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.