Koronavírus-tesztelés Budaörsön – Előzetes bejelentkezés után bárki számára elérhető

(Budaörs, 2020. május 28. – Budaörsi Infó) A budaörsi szakrendelő mellé telepített konténerlabor 48 óra alatt képes tesztelni azokat az embereket, akik szeretnék elvégeztetni magukon a koronavírus tesztet. Ha valaki koronavírus gyanújával fennakad a szűrőponton, és szakorvosa beutalja a vizsgálatra, a teszt költségét az egészségbiztosító állja. Cégek és magánszemélyek tünetek és beutaló nélkül is kérhetik a vizsgálatot – térítés ellenében.

 

 

Az Budaörsi Egészségügyi Központ parkolójában felállított, a Synlab Kft. által üzemeltetett konténerlaborban végzik a vizsgálatot, amelynek az eredménye 48 órán belül rendelkezésre áll.

 

 

2020_05_27_koronavirus_labor_vizsgalat (11)

 

2020_05_27_koronavirus_labor_vizsgalat (13)

 

Fontos!

Koronavírus gyanújával továbbra sem szabad megjelenni a szakrendelőben. Aki a betegség tüneteit észleli magát, háziorvosát keresse telefonon, aki őt az Országos Mentőszolgálat bevonásával a központi ellátásba tereli. A konténerlabor közvetlen háziorvosi beutalásra nem végez közfinanszírozott vírustesztet.

 

 

A betegfogadásnak vannak további feltételei

A betegfogadás egyéb feltételei nem változtak: a szakrendelések óránként négy beteget tudnak ellátni. Az időpontok kiosztásának feltétele az orvos és a páciens telefonos egyeztetése. A telefonos konzultációk időpontjainak aktuális listája megtekinthető a Budaörsi Egészségügyi Központ honlapján és hétfőnként megjelentetjük a Budaörsi Infó Online-on is.

 

 

2020_05_27_koronavirus_labor_vizsgalat (10)

 

2020_05_27_koronavirus_labor_vizsgalat (5)

 

 

2020_05_27_koronavirus_labor_vizsgalat (7)

 

A tesztek fajtáiról, a vizsgálatok díjáról a szakrendelő honlapján lehet tájékozódni.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.