Megkapta a licencet Budaörs futballcsapata

(Budaörs, 2020. május 24. – Budaörsi Infó) A Budaörs készülhet az NB II 2020/2021-es szezonjára – írta meg a Budaörs Sport Club a honlapján.

 

 

A Magyar Labdarúgó-szövetség a koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt az NB II-t befejezettnek nyilvánította és az első két helyezettet jelölték ki feljutónak.

Az MLSZ elnökségének döntése értelmében a férfi nagypályás bajnokságok közül az NB II és NB III-as bajnokságok esetében, a kiírás elveit követve, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölték ki a feljutókat és kiesőket, valamint a megyei első osztályokból a feljutókat az NB III-ba.

Ezek alapján zöld jelzést kapott a budaörsi klub is és megkapta a Magyar Labdarúgó Szövetségtől azt a licencet, ami feljogosítja az egyesületet, hogy a 2020/2021-es szezont is az NB II-ben kezdje meg.

A BSC a 2014/2015-ös szezonban az első helyen végzett a NB III Nyugati csoportban, ezzel feljutott a másodosztályba. Azóta öt szezont töltött el a klub az NB II-ben és sorrendben a 8., a 15., a 4., valamint az 5. helyen fejezte be az aktuális szezont, míg a járványhelyzet miatt félbeszakadt mostani idényt a 11. helyen zárta.

 

További sok sikert!

 

(Budaörsi Infó / fotó: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.