A 70 év felettieket arra kéri a budaörsi önkormányzat, hogy maradjanak otthonukban!

(Budaörs, 2020. március 17. – Budaörsi Infó) Budaörs Város Önkormányzata arra kéri azokat, akik a 70. életévüket betöltötték, hogy ne hagyják el lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket! Aki az otthontartózkodást önként vállalja, és ellátásáról más nem tud gondoskodni, ha erről tájékoztatja az önkormányzatot, ellátásáról otthonában gondoskodunk.

 

 

KÖZLEMÉNY

 

Kedves 70 éven felüli Budaörsiek!

Kérjük, hogy akik a 70. életévüket betöltötték, ne hagyják el lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket!

Koronavírus-járvány idején a legveszélyeztetettebb kategóriába tartozik az idősebb korosztály. Megvédeni Önöket úgy tudjuk, ha Önök is együttműködnek ebben. Nagyon fontos, hogy a járvány lezajlásáig lakásukban vagy házukban maradjanak, ne menjenek ki az utcára, ne kerüljenek közel másokhoz!

Akinek gondot jelent saját maga ellátása, és ezt hozzátartozói, ismerősei sem tudják megoldani, kérem, jelezze felénk.

Ha Ön, mint 70 év feletti budaörsi az otthontartózkodást önként vállalja, és ellátásáról más nem tud gondoskodni, ha erről tájékoztatja az önkormányzatot, ellátásáról otthonában gondoskodunk mindaddig, amíg a vállalását megtartja.

Kérjük, hogy a lakóhelyükön vagy tartózkodási helyükön való otthontartózkodást vállaló, rászoruló 70 év feletti budaörsiek jelezzék ezt a szándékukat az Önkormányzatnál a 06-80-180-001 telefonszámon, vagy a szociroda@budaors.hu e-mail címre küldött üzenetben, megadva elérhetőségüket.

 

Budaörs Város Önkormányzata

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.