Budaörsi Jiu Jitsu versenyzők vettek részt egy világversenyen Bukarestben

(Budaörs, 2019. október 9. – Budaörsi Infó) Budaörsön számtalan kiemelkedő sporteredménnyel találkozhatunk nap mint nap. Legutóbb két fiatal tehetséges sportolóra hívták fel a figyelmünket. Cikkünkben Szabó Csaba és Szabó Vivien eredményeiről olvashatnak. 

 

 

Szabó Vivien 10 éves, Szabó Csaba pedig 12. Testvérek és kiváló tanulók. Mindketten Jiu Jitsu sportágban szerepelnek eredményesen.  2019. szeptember 13-a és 15-e között részt vettek a Balkan Open & U12, U14, U16 World Cup elnevezésű versenyen Bukarestben, Romániában, a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség keretein belül a magyar válogatott keret tagjaiként.

Szabó Csabának sikerült megszereznie a bronzérmet, Szabó Vivien pedig eljutott a bronz mérkőzésig, ahol sajnos a szerencse nem állt mellé, de így is nagyon szép pontszerző helyen végzett Romániában egy igazán színvonalas Világ Kupa versenyen.

 

 

sport2

 

Csaba és Vivien is a magyar válogatott keretei között (Csaba az U14-es korosztályba, 50 kg-ban, Vivien az U12-es korosztályba, 32 kg-ban) indult a World Cup Jiu Jitsu világversenyen, melyet Bukarestben tartottak.

 

 

sport4

 

Csaba 3. helyezést ért el élete első Világ Kupáján (a májusi Európa Kupa 3. helyezése után újra bronzérmes lett), Viven pedig élete első komoly nemzetközi-világ versenyén felküzdötte magát a bronz mérkőzésig, sajnos nem állt mindig mellé a szerencse, így ő lecsúszott a dobogóról, de így is kiváló, pontszerző helyen végzett, ezzel is hozzájárultak a magyar válogatott sikereihez, méltán képviselték hazájukat, Magyarországot a Jiu Jitsu sportágban.

Ezen a világversenyen megközelítőleg 1400 fő mérkőzött meg egymással.

 

Gratulálunk! Csak így tovább!

 

sport

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.