Választási különszám – 8. vk: Kisberk Balázs képviselőjelölt (Gazdakör)

(Budaörs, 2019. október 9. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

8. választókörzet:

Kisberk Balázs

– Gazdakör –
képviselőjelölt

 

kisberkbalazs

 

Kérjük, néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

A Budaörsi Gazdakör alapítója és elnöke vagyok. Itt nőttem fel, itt is kezdtem el komolyabban tevékenykedni, édesapámmal, akivel társasházi képviseleteket látunk el. Így az emberekkel közelebbről is meg tudtam ismerkedni, látva problémáikat és nehézségeiket, tudtam reagálni. Rengeteg sikeres tár- sasház-fejlesztési pályázatot tudhatok magam mögött. Önerőből létrehoztam a Budaörsi Gazdapiacot is, ami a mai napig sikeresen üzemel.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Célom is az, hogy a Budaörsi Gazdakör eddigi munkásságát folytathassam, sokkal erőteljesebben és sokkal több eredményt felmutatva.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Társasházak számára sokkal kiszámíthatóbb pályázati lehetőségeket szeretnék kialakítatni, nem csak a választási években, hanem folyamatosan és előre tervezhető formában. Mint közös képviselő pontosan tudom, hogy milyen műszaki problémákkal küszködnek a társasházak és így az itt élők is. A különbségeket meg kell szüntetni lakótelepi házak és így az emberek között. Évtizedes probléma az U alakú épületegyüttes, ahol az öt társasház fűtése és meleg víz ellátása egy hőközpontból történik és ez fő célom lesz ennek a megszüntetése és önálló hő- központok kialakíttatása.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Természetesen nem csak a lakótelepen élőket szeretném képviselni, hanem az egész város érdekeit szolgálni mind társadalmi, mind természetvédelmi és kulturális területen.

 

Miért szavazzanak Önre?

Itt lakom több mint 30 éve. A lakótelepen élők problémáit közvetlenül ismerem, mint társasházi közös képviselő. A Gazdakörben végzett munkámat is változatlanul folytatni szeretném.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.