Választási különszám – 8. vk: Keller Deák Kristóf képviselőjelölt (Fidesz-KDNP)

(Budaörs, 2019. október 9. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

8. választókörzet:

Keller Deák Kristóf

– Fidesz-KDNP –
képviselőjelölt

 

kellerdeakkristof

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Budaörs az otthonom, születésemtől kezdve. Ez idő alatt számtalan felejthetetlen emléket adott nekem a város. Itt jártam iskolába, ide kötnek gyerekkori egyházi és baráti közösségek. Történész és nemzetközi elemző végzettségem van, jelenleg történészként a tudásomat használva dolgozom, emellett doktoranduszként mélyítem el tudásomat. Közéleti tevékenységet három éve, a Fidelitas tagjaként folytatok.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Figyelemmel kísértem a helyi közéletet. A Fidelitasban szerzett eddigi tapasztalatok erősítettek meg abban, hogy szükség van a fiatalok aktív társadalmi munkába való bevonására, és hogy a fiataloknak is jót tesz a felelős szerepvállalás. Döntésemben jelentősen befolyásolt a helyi Fidesz vezetőjének általam is ismert tisztessége, a közjóért tett eddigi tevékenysége.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Budaörs, ezen belül a lakótelep folyamatos átalakuláson és fejlődésen megy keresztül. Egy kulturált, 21. századi piac létre- hozása, színvonalas szolgáltatások, kiskereskedelem és a vendéglátás
megteremtése, közterületek felújítása, a parkolás lehetőségének és minőségének javítása, a gyalogos burkolatok, zöldfelületek igényes kialakítása és folyamatos fenntartása, akadály- mentesítés, valamint minden korosztály igényeit kielégítő új szabadidős közterületi funkciók elhelyezése, mint például korosztályos játszóterek, szenior pihenő- és sportterület, családi szabadidős park jelentene új utat.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Meggyőződésem, hogy az a hely jelenti az igazi otthont, ahol jól érezzük magunkat, ahol ismerjük a helyi kis boltokat, ahol a környezetünk sétára és találkozásra csábít, és ahol jobbító szándékú ötleteinkkel beleszólhatunk a közvetlen környezetünk alakításába.

 

Miért szavazzanak Önre?

Arra kérem körzetem minden lakóját, hogy segítsen egy újfajta, nyitottságra, partnerségre épülő, a valós igények megismerését és megvalósítását szem előtt tartó közéleti együttműködés létrejöttében. Ha azt szeretnék, hogy lakóhelyük ügyei megbízható, hiteles, valamint fiatalos lendülettel teli képviseletet kapjanak, akkor bizalmuk jeléül tiszteljenek meg szavazataikkal október 13-án.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.