Önkormányzati választás 2019 – Ellenzéki összefogás valósult meg Pest megye 2. választókerületében

(Budaörs, 2019. augusztus 23. – Budaörsi Infó) Bemutatták a Budakörnyék Fejlődéséért Egyesület polgármester- és képviselőjelöltjeit a 2019. augusztus 22-én tartott sajtótájékoztatón Budakeszin.

 

 

A Budakörnyék Fejlődéséért Egyesület Pest megye 2-es számú választókerülete polgármesterjelöltjeit és képviselőjelöltjeit mutatták be Budakeszin.

A sajtótájékoztatón részt vett Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, Karácsony Gergely, Budapest ellenzéki főpolgármester-jelöltje, és az összes résztvevő párt egy-egy képviselője.

Teljes ellenzéki összefogás valósult meg Pest megye 2-es számú választókerületében az október 13-án esedékes önkormányzati választások előtt, így Budakeszin, Budaörsön, Solymáron, Biatorbágyon, Piliscsabán, Zsámbékon, Nagykovácsiban, Pátyon és Herceghalmon egy ellenzéki jelölt indul majd a Fidesszel szemben.

 

Az összefogásban részt vevő Budakörnyék Fejlődéséért Egyesület tagjai:

– a Momentum Mozgalom

– a Demokratikus Koalíció

– a Jobbik Magyarországért Mozgalom

– a Magyar Szocialista Párt

– a Párbeszéd Magyarországért Párt

– a Lehet Más a Politika

– a Budaörs Fejlődéséért Egyesület

– a Szövetség Biatorbágyért Egyesület

– a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviselői

– és Szél Bernadett független országgyűlési képviselő.

 

 

polgarmesterjeloltek2019

Azt MTI által közölt fotón: Balról Berg Dániel, a Momentum elnökségi tagja (b), Szél Bernadett független országgyűlési képviselő (b2), Bárány Balázs, Solymár polgármesterjelöltje, az MSZP országos elnökségi tagja (b3), Szemző Áron, a Budakörnyék Fejlődéséért Egyesület elnöke (b4), Karácsony Gergely, Hegyesi Beáta, Budakeszi polgármesterjelöltje, a Párbeszéd elnökségi tagja (b6), Arató Gergely, a DK elnökségi tagja, országgyűlési képviselő (b7), jobbról Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere (j), Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője (j2) és Kendernay János, az LMP társelnöke (j4).

 

 

Videó a tájékoztatóról:

https://www.facebook.com/watch/?v=2475307319368264

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.