Júniusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2019. június 7. – Budaörsi Infó) A megszokottakhoz híven júniusban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: Ösztöndíjpályázat, olyan diákoknak, akik a 2018/2019-es, illetve a 2019/2020-as tanévben végzik az általános iskola 2-3. osztályát.

Pályázatok beküldésének határideje: 2019. június 23., éjfél

Bővebb információért kattints ide!

 

2. Pályázat: A Mérték Médiaelemző Műhely az Ashoka és a Transitions Online támogatásával pályázatot hirdet magyar állampolgárságú újságírók részére megoldásközpontú riportok készítésére. A pályázaton minden újságíró és szerkesztőségi kollektíva részt vehet, aki vállalja a pályázati felhívásban foglaltak teljesítését.

A kidolgozott témajavaslatot 2019. június 16-ig lehet benyújtani

Bővebb információért kattints ide!

 

3. Pályázat: A Filmkészítők határok nélkül támogatási programra kezdő és tapasztalt dokumentumfilmesek pályázhatnak. A program narratív dokumentumfilmek, kísérleti filmek és különböző fázisban lévő médiaprojektek elkészítéséhez nyújt támogatást.

Bővebb információért kattints ide!

 

4. Pályázat: A Magyar Telekom Csoport idén is várja a fenntarthatóság mellett elkötelezett szervezetek pályázatát.

A DELFIN Díjra 4 kategóriában lehet jelentkezni, 2019. június 30-ig.

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat: A Mikó András Alapítvány (Brassó, Erdély, Románia, Szerbia) és a Féling Színház (Békéscsaba, Magyarország) a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft és a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával megszervezi a II. Kárpát-medencei Színjátszó, Drámaíró tábor-t (Székelyzsombor, Erdély, Románia).

Jelentkezési határidő: 2019. július 01.

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat: A Bethlen Téri Színházi és a Manna pályázatot hirdet pályakezdő színházrendezőknek kamaraszínházi előadások létrehozására.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. június 30., éjfél

Bővebb információért kattints ide!

 

6. Pályázat: SHAPYR – Magyarország Ösztöndíj felhívás 18 és 28 év közötti roma fiatalok számára. Jelentkezési határidő: A meghatározott keretszám betöltéséig folyamatos.

Bővebb információért kattints ide!

 

7. Pályázat: Pályázati kiírás a hazai és a külhoni nemzeti értékek, hungarikumok népszerűsítésének támogatására, valamint a Kárpát-medencei hagyományos öltözet-kultúra továbbörökítésére megjelent az idei évi hungarikum pályázat.

A pályázati felületen 2019. május 14. 8.00 órától 2019. június 13. 23:59 percig

Bővebb információért kattints ide!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.