A márciusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2019. március 12. – Budaörsi Infó) A márciusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről olvashatnak összefoglalót. Elfogadta az Önkormányzat a költségvetést. A várost idén a 2.2 milliárdos állami elvonás ellenére is stabil gazdálkodás jellemzi. Erről bővebben a harmadik oldalon is olvashatnak.

 

infoujsag19marcius (4)

 

Egyszerre több beruházás zajlik Budaörs keleti részén. Részletes információkat újságunk harmadik oldalán találnak.

 

infoujsag19marcius (6)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

infoujsag19marcius (5)

 

A hatodik és hetedik oldalon A Budaörsi NŐ fotókiállítás díjazottjainak névsorát és rövid leírását találják. Ismerjék meg jobban az idei kiválasztott hölgyeket.

 

infoujsag19marcius (2)

 

Továbbá a hetedik oldalon még a a közjegyző segít elnevezésű szakértői cikksorozatunk is tovább folytatódik. Ezúttal a szomszédjogi viták megoldásával kapcsolatban kértük dr. Szécsényi-Nagy Kristóf közjegyző szakmai véleményét.

 

infoujsag19marcius (1)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2019-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

infoujsag1903

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.