A Budaörsi NŐ 2019 – Fotókiállítás hamarosan!

(Budaörs, 2019. március 3. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐ fotókiállítást 2015-ben rendezték meg először. A projekt kitalálója és megvalósítója Májer MSE.

Fantasztikus emberek között élünk, ismerjük meg őket egy kicsit jobban.

 

A kiállítás célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a budaörsi nőkre, akik értünk, budaörsiekért dolgoznak. Életük, munkásságuk példaértékű.

A Budaörsi NŐ projekt célja még egy olyan aktív közösség kialakítása, amely aktívan közreműködik a helyi jótékonysági programok megvalósításában, felkarolja, és segíti a leendő Budaörsi NŐ-ket.

 

abudaorsino2018 (14)

 

Az elmúlt négy évben, március 8-án, nőnapkor, 10 hölgyet mutattak be a szervezők a budaörsi Városháza aulájában egy fotókiállítás keretén belül. A fotókiállítás minden évben egy jótékony árveréssel zárul.

 

abudaorsino2018 (10)

 

A befolyt összeget 2015-ben a Budaörsi Mentőállomásnak ajánlották fel, 2016-ban Babagenetika mozgalomnak2017-ben a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület, és a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány eszközvásárlását segítették vele, 2018-ban a Budaörsi Tanodát támogatták.

 

 

budaorsino2017 (12)

 

Idén a Lélekzuhany Gospel Kórus javára árvereznek el 10 budaörsi tájképeket és 10 képzőművészeti alkotást is, amit neves művészek ajánlottak fel.

Név szerint: Tóth József Füles, Gulyás Boglárka, Bodnár Gábor, Ráthonyi Kinga, Neil Wolstenholme, Györfi András, Nagy Gyöngyi, Kadosa Kiss József, Kádár Gabriella, Somogyi Ferenc.

Ezekre a tárgyakra március 9-től április 8-ig lehet majd licitálni A Budaörsi NŐ közösség oldalán (FB/abudorsino).

A projekt különlegessége, hogy a korábbi évek Budaörsi NŐi segítenek a szervezésben, idejüket, energiájukat nem kímélve, így valósulhat meg ez a különleges kiállítás évről évre! 

 

A kiállítás megnyitó ünnepsége 2019. március 8-án 18 órakor lesz. Ott fog kiderülni, hogy kik az idei kiválasztott hölgyek. A képeket egy hónapon keresztül lehet megtekinteni a Városháza aulájában.

 

A 2019-es kiállítással kapcsolatos korábbi cikkek:

Már csak három napig lehet ajánlást küldeni – Ki legyen A Budaörsi NŐ 2019-ben?

A Budaörsi NŐ 2019 – Versíró pályázat!

Ki legyen A Budaörsi NŐ 2019-ben?

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.