Januári pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2018. január 24. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven januárban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

1. Pályázat:  Van egy jó ötletetek, amit megvalósítanátok, ha lenne hozzá legalább 1 millió Ft támogatásotok? Szívesen kipróbálnátok magatokat ezért egy itthon még újszerű, de kétszer már sikerrel debütált, jó hangulatú adománygyűjtő programon? Bővítenétek a támogatói körötöket és adatbázisotokat? Szeretnétek egy olyan támogatói kapcsolatban együttműködni, amelyben támogató nem egy távoli elefántcsonttoronyból küldi a pénzt a terveitekhez? Akartok velünk játszani és játékra hívni másokat is egy jó ügy, a saját jó ügyetek érdekében? Ha igen, és a Ferencvárosban lenne és/vagy ferencvárosiaknak (is) szólna ez a támogatásra méltó álom-projekt, jelentkezzetek a Swimathon 2018 közösségi adománygyűjtő eseményre!

Jelentkezés 2018. február 18-án éjfélig!

Bővebb információért kattints ide. 

 

2. Pályázat: Van egy régóta dédelgetett álmod, egy szuper ötleted, amelyre egy sikeres vállalkozást szeretnél építeni? Ha van már konkrét termék, szolgáltatás vagy tevékenység, amit kieszeltél, netán már dolgozol is rajta és szükséged lenne tőke injekcióra, vállalkozásod fejlesztését támogató szakmai segítségre akkor olvass tovább, mert egy remek lehetőségre bukkantál éppen!

Pályázatok beküldési határideje: 2018.02.25.

Bővebb információért kattints ide. 

 

3. Pályázat:  Pályázati felhívás a 2018. évi Babits Mihály műfordítói ösztöndíj elnyerésére. A pályázat fiatal műfordítók részére szól, akik szépirodalmi (próza, líra), kritikai, szociográfiai vagy bölcseleti művek magyar nyelvre történő műfordítói munkájukhoz kérnek támogatást a Babits Mihály-ösztöndíj elnyerésével. Az ösztöndíj összege: 100 000 Ft/ 200 000 Ft/hó.

Beérkezési határidő: 2018. február 16. péntek, 24:00

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: Nincs profi kamerád, de van egy jó történeted? Minket az érdekel. Írd meg, vagy forgasd le a rendelkezésedre álló eszközökkel, és nevezz! Díjazás: 300 000 – 100 000 Ft.

Nevezési határidő: 2018. február 10.
Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat:

Hol vannak a roma hősök? A Független Színház Magyarország idén második alkalommal, május 28. és június 3. között rendezi meg a budapesti Studió K Színházban a Roma Hősök Storytelling Fesztivált. A rendezvényen bemutatásra kerülő, roma alkotók által létrehozott produkciókat, műveket keresünk. Pályázati felhívás roma előadóművészek és írók számára.

Bővebb információért kattints ide. 

 

6. Pályázat:

Az MTÜ a jelenleg is elérhető, országos panziófejlesztési pályázat és a Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térségben szállodák és panziók létesítésére és felújítására vonatkozó pályázatok beadási határidejét 2018. március 14-ig meghosszabbította!

Bővebb információért kattints ide. 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.