A Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár aktuális ajánlata

(Budaörs, 2017. december 12. – Budaörsi Infó) A budaörsi Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár aktuális ajánlatát a cikkünkben olvashatják.

 

 

Aktuális könyvajánló a Városi Könyvtár kínálatából:

1. Totth Benedek: Az utolsó utáni háború

2. Ken Follett: A tűzoszlop (Kingsbridge–trilógia 3.)

3. Urbán Gyula: Kolumbusz utolsó utazása

4. Babak Kaweh: Coaching kézikönyv

5. Jojo Moyes: Az utolsó szerelmes levél

6. Brandon McMillan: Szerencsés kutya leckék

 

 

utolsoutani

 

Totth Benedek: Az utolsó utáni háború

Az utolsó utáni háború posztapokaliptikus kalandregény egy fiúról, aki egy sebesült amerikai deszantossal vág neki a senki földjének, hogy megkeresse halottnak hitt öccsét.

A történet névtelen elbeszélője egy óvóhelyen bujkál a barátaival egy romvárosban, ahol az amerikai kommandósok és az orosz partizánok harcolnak egymással. A civilek élete semmit sem ér. A pusztulás nyomasztóan monoton mindennapjainak azonban vége szakad, amikor a fiú véletlenül összetalálkozik egy sebesült kommandóssal. Ebben a világban nincsenek szövetségesek, csak ellenségek, ám amikor újra záporozni kezdenek a bombák a városra, a fiú rájön, hogy csak akkor van esélyük a túlélésre, ha összefognak. Elhatározza hát, hogy megmenti az idegent, nem sejtve, hogy ezzel egy különleges barátság veszi kezdetét.

Vajon sikerül élve kijutniuk a városból? Mi vár rájuk a város határán túl? Mi tartja őket életben, ha már minden elpusztult?

Totth Benedek első regénye, a Holtverseny valódi kultkönyv lett. A Margó-díjas szerző új regénye méltán tarthat számot hasonló sikerre. Az utolsó utáni háború egyszerre felnövekedéstörténet, háborús kalandregény, egy békében felnőtt generáció víziója a totális világégésről.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.