A novemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2017. november 14. – Budaörsi Infó) A novemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán közérdekű közéleti információkat találhatnak. A legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtek rövid összefoglalóját olvashatják a lap tetején. A lap alján pedig arról találnak információt, hogy Budaörs a Kúriához fordult az iskolai elvonások miatt.

 

budaorsiinfo_17_nov3

 

A harmadik oldalon az újjáépült vitorlázórepülő- emlékműről találnak fotókat és egy cikket az elmúlt hónapokat lezáró eseménnyel kapcsolatban.

 

budaorsiinfo_17_nov4

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfo_17_nov5

 

A hetedik oldalon a nagy sikerű közjegyzői rovatunk is folytatódik. November hónapban a hagyatéki hitelezői igényekkel kapcsolatban találnak hasznos tanácsokat a cikkünkben.

 

budaorsiinfo_17_nov6

 

Újságunk hetedik oldalán új állandó rovatunkat találhatják. Az Openhouse aktuális ingatlanajánlataiból böngészhetnek kedvükre, valamint egy álláslehetőséget is ajánlanak önöknek.

 

budaorsiinfo_17_nov

 

Újságunk hátlapján a Klauzál ház programjai mellet A Budaörsi NŐ fotókiállítás szervezőjének aktuális terveiről is olvashatnak.

 

budaorsiinfo_17_nov10

 

budaorsiinfo_17_nov9

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfo_17_nov8

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.