A hónap tehetsége: Tóth Anna

(Budaörs, 2017. november 8. – Budaörsi Infó) Ebben a hónapban Tóth Anna természetfotóit nézhetik meg az érdeklődők a Városi Ifjúsági Klubban. Fotókiállításának megnyitója 2017. november 8-án lesz. A program ingyenes. 

 

 

Tóth Anna a Kesjár Csaba Általános Iskola 8. osztályos tanulója. 2011 óta tagja a Pillantás Fotókörnek, amely a MAFOSZ ifjúsági tagszervezeteként működik iskolánkban.

Tehetsége és szeretete a fotózás iránt nagyon korán megmutatkozott. Harmadikos korában az Európai Mobilitási Hét kreatív pályázatán a bátyjával együtt elkészített alkotással elnyerték a családi kategória Fődíját.

2013-ban a Magyar Mezőgazdasági Múzeum Hétmérföld pályázatán több fotója díjazott lett.

2014-ben az V. Lovas pályázaton fotóit kiállították.

Az Országos Diák Fotópályázaton 2013-2014-2015-ben I. helyezést, 2017-ben III. helyezést elért alkotócsoport tagja.

A 2016-ban Demján János Könnyek csillognak a nap szemében című verseskötetének egyik illusztrátora.

Fotóit az érdeklődők több kiállításon is láthatták, többek között a Budapesti Művelődési Központban, a Benczúr Ház kiállítótermében, Budaörsön a Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtárban, a Leopold Mozart Zeneiskolában, a Polgármesteri Hivatal aulájában és itt, az Ifjúsági Klubban.

 

 

tothanna

 

Szabadidejét a fotózáson kívül a lovaglás és a kézilabda tölti ki. Három éve a Budaörs Handball leigazolt tagja.

Első önálló kiállításának anyaga a Természet. A családi nyaralásokon és túrákon készült fotóin átsüt a lovak szeretete, a természet szépsége, a színek és formák harmóniája.

Ezeket a fotóit láthatják az érdeklődők a Városi Ifjúsági Klubban. A kiállításmegnyitója 2017. november 8-án 16 órakor kezdődik.

A megnyitón fellép Abdelhafez Yanka és Sárközi Edina. 

Képei a Klub előterében egy hónapon keresztül megtekinthetőek.

A belépés díjtalan.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.