H. Dzsenifer és 15 éves társa lebukott – Az ellopott Ipad visszakerült jogos tulajdonosához

A budakeszi nyomozók visszaadták jogos tulajdonosának a készüléket. A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrse folytat eljárást kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Dzsenifer 18 éves dombrádi lakos és 15 éves társa ellen.

 

 

A sértett 2016. augusztus 28-án éjszaka egy budapesti szórakozóhely közelében megismerkedett két, számára ismeretlen hölggyel, akikkel remeteszőlősi lakóhelyére mentek szórakozás és italozás céljából. Miután hazaértek, a sértett elaludt, majd a két lány ezt kihasználva eltulajdonította a mobiltelefonját, az Ipad készülékét, illetve készpénzt.

A budakeszi rendőrök a beszerzett információk alapján beazonosították az Ipad készülék feltalálási helyét, amely egy tiszadobi ingatlanhoz vezetett.

A helyi rendőrök 2017. február 5-én a készüléket lefoglalták. A budakeszi nyomozók a fiatal lányokat a napokban hallgatták ki gyanúsítottként, az Ipad készüléket pedig visszajuttatták jogos tulajdonosának.

Dzsenifer és társa ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – a további eljárást a Budakeszi Rendőrs Bűnügyi Alosztálya folytatja le.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.