Nem csak a 20 éveseké a Valentin-nap!

(Budaörs, 2017. február 16. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben olvashattak arról, hogy a budaörsi Gazdakör 2017. február 11-én a Gazdapiacon tulipánnal ajándékozta meg a vásárlókat. Erről az akciójukról már tavaly is beszámoltunk.

 

Ezt a programot a Gazdakör minden évben a budaörsi Vöröskereszttel együttműködve szervezi meg. Idén viszont nem csak a piacon osztottak tulipánt, hanem a budaörsi nyugdíjas szervezetekhez is ellátogattak, és a virág mellett gazdatermékekből készült uzsonnával is meglepték a szépkorúakat.

 

gazdakor_tulipan (3)

 

Kisberk Balázs, a Gazdakör elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy Valentin-nap alkalmából látogatták, és látogatják meg még a hét többi napján is az időseket, és ajándékozzák meg őket.

“Szeretnénk hagyományt teremteni ebből a programunkból. Fontos, hogy érezzék a nyugdíjas szervezetek tagjai, hogy fontosak számunkra. Sokszor segítenek a rendezvényeinken, és aktív résztvevői is a Gazdakör közösségi életének.

Úgy gondolom, hogy nem csak a 20 éveseké a Valentin-nap, mindenki megérdemli kortól függetlenül, hogy ünnepelhessen. Mi mindent megteszünk ennek érdekében.

Terveink szerint nem csak Valentin-napkor, hanem Anyák-napján is hasonló meglepetéssel készülünk majd számukra.”

 

gazdakor_tulipan (2)

 

2017. február 14-én a Mozgáskorlátozottak Budaörsi Egyesületénél Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő is részt vett a tulipán osztásban.

 

gazakor_csengerzalanzsolt

 

A Gazdakör a héten a tulipán ajándékozáson kívül még a “mézes reggeli” programját is folytatja a budaörsi Csicsergő Óvodában.

A programba még mindig lehet jelentkezni a kisberk.balazs@budaorsigazdakor.hu e-mail címen.

 

Budaörsön mindig történik valami!

 

(Budaörsi Infó/Fotó: Gazdakör)

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.