A januári Budaörsi Infó a postaládákban – Ajándék naptárral!

(Budaörs, 2017. január 16. – Budaörsi Infó) A januári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami a közelmúltban Budaörsön történt! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban! Most mint mindig évkezdetkor ajándék naptárral!

 

 

A Budaörsi Infó januári száma rendhagyó különlegességgel készült olvasói számára. A már megszokott ajándéknaptár mellett a városunk képviselő-testületét alkotó helyi szervezet és pártok vezetőinek évértékelőit, és jövőbeli terveit találják.

A második oldalon Molnár Gábor, a Budaörs Fejlődéséért Egyesület elnökének beszámolója olvasható.

A harmadik oldalon Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének újévi köszöntője található.

 

3budaorsiinfo_ujsag17januar

 

Két oldalon a megszokottakhoz híven éves naptárunkat találják.

A hatodik oldalon Nagy Sándor András, a Fidesz helyi elnökének és Kapitány Gábor, a helyi KDNP vezetőjének évértékelő gondolatait tolmácsoljuk.

A hetedik oldalon Császárné Kollár Tímea, a Jobbik Magyarországért Mozgalom budaörsi vezetőjének évértékelője zárja a sort.

 

budaorsiinfo_ujsag17januar

 

A sok állásajánlat és szolgáltatás mellett, megtalálják még újságunkban a Kika Áruház Éttermének ajánlatát, a Homm Kft aktualitásait, valamint a budaörsi liftreklám felhívását is a cikkek alatt.

Újságunk hátlapján a megszokott Mák Éva-recept és rejtvények mellett pedig A Budaörsi NŐ fotókiállítás idei megnyitójára találnak meghívót!

Megéri megnézni!

 

5budaorsiinfo_ujsag17januar

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfo_ujsag1701

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.