Rövid időn belül többször is lopott

A budaörsi rendőrök egy 30 éves ürömi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást rongálás vétség, lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Cs. Tamás 30 éves ürömi lakos ellen.

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. szeptember 29-én a délutáni órákban egy ürömi nagykereskedés telephelyén a földre dobott egy doboz lakkfestéket. A festék az ott lévő tárgyakra fröccsent, amelyek ennek következtében megrongálódtak.

A 30 éves férfi cselekményét az üzlet alkalmazottai észlelték és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

Cs. Tamást az ürömi körzeti megbízottak a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

A férfi nem sokkal később, 2016. szeptember 29-én 21 óra 25 perckor egy budaörsi általános iskolába ment be. Az aulában lévő asztalról ellopta az egyik dolgozó mobiltelefonját és ki akart menni az épületből, azonban egy ott dolgozó észlelte a bűncselekmény elkövetését, számon kérte Cs. Tamást, aki ekkor a készüléket visszaadta és elment a helyszínről.

A gyanúsítottnak ez sem volt elég. Egy budaörsi benzinkút bejárati ajtaját 2016. szeptember 30-án hajnalban egy kővel betörte és onnan pénzt akart eltulajdonítani. Az épületbe végül nem sikerült bejutnia. A járőrök a helyszínen elfogták, előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A további eljárást ellene a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.