Az autó utasa vesztette életét

Vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást a budaörsi rendőrök. A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatott eljárást halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett és halált okozó járművezetés bódult állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Gábor 28 éves perbáli lakos ellen.

 

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsított 2015. november 1-jén a hajnali órákban közlekedett az általa vezetett személyautóval Perbálon, amikor nekiütközött az úttest jobb szélén parkoló pótkocsinak.

A baleset következtében a jármű egyik utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, míg másik utasa nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

 

A helyszínen intézkedő rendőrök a 28 éves férfinál ittasságra és egyéb befolyásoltságra utaló jeleket tapasztaltak, ezért mintavétel céljából előállították. Az eljárás során kirendelt szakértő megállapította, hogy Sz. Gábor az autót ittasan és bódult állapotban vezette.

 

A budaörsi rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

n3644478

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.