Futóversenyek miatt változik a káposztásmegyeri, budaörsi, törökbálinti buszok menetrendje a hétvégén

Futóversenyek miatt változik szombaton, illetve vasárnap egyes káposztásmegyeri, valamint a Budapestről Budaörsre Törökbálintra közlekedő agglomerációs buszok útvonala – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

 

 

Szombaton reggel 8 és délután 2 óra között a Farkaserdő utcán közlekedő 126-os és 296-os autóbusz módosított útvonalon jár, a Megyeri úton közlekedő 30-as és 230-as busz forgalmában pedig néhány perces forgalomkorlátozás várható, mert a Farkaserdő utcát az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál miatt lezárják.

A 126-os és a 296-os autóbusz Dunakeszi, illetve Békásmegyer felé Káposztásmegyer, Szilas-patak megállóhelytől, Újpalota felé pedig a Sárpatak utca megállóhelytől a Külső Szilágyi úton halad.

Vasárnap a Budaörs félmaraton miatt lezárják a Budapesti út, a Szabadság út és a Károly király utca egyes szakaszait.

Emiatt a budaörsi lakótelep felé közlekedő 40-es, 40B és 240-es autóbusz a Budapesti út és a Szabadság utcai körforgalom között módosított útvonalon szállítja az utasokat. Elterelik vasárnap délelőtt ugyanezen a szakaszon a 88-as buszt is. A Budatétény vasútállomás felé közlekedő 287-es szintén módosított útvonalon közlekedik. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.