Egy hónap múlva érnek véget a munkálatok a Kisfaludy utcában

(Budaörs, 2016. szeptember 22. – Budaörsi Infó) 2016. szeptember 21-én ülésezett a képviselő-testület. A napirend előtti hozzászólásokban szó esett a Kisfaludy utcában lévő munkálatok befejezési határidejéről is. Részletek a cikkben.

 

 

Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy 2016. augusztus 15-től 2016. október 30-ig Budaörs Város Önkormányzatának megbízásából több utcában a 20 kV-os légvezetékeket földkábelbe helyezik.

A munkálatokat a Petőfi Sándor utca, a Kisfaludy utca, a Kisfaludy köz, a Kálvária utca, a Kőfejtő utca, a Kőhát utca és a Kárpát utca nyomvonalában végzik.

Sajnos a munkálatok következtében 2016. szeptember 8-án a délelőtti órákban a Kisfaludy utcában az egyik vízvezetéket is átvágták. A problémát szerencsére a vízügyi szakemberek segítségével orvosolták is már másnapra.

 

kisfaludy_utca_csotores2

2016. szeptember 8.

 

A képviselő-testületi ülésen Lőrincz Mihály, a műszaki ügyosztály vezetője elmondta, hogy a munkálatok várhatóan 30-35 napon belül befejeződnek.

Addig is haladjanak fokozott figyelemmel a Kisfaludy utcában, hisz megváltozott a forgalmi rend és az út mellett munkások dolgoznak, vigyázzanak saját maguk és az ő épségükre is.

 

 

kisfaludyfelujitas

kisfaludy_utca_felujitas-2

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.