Szeptemberi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2016. szeptemer 16. – Budaörsi Infó) A diákok ismét az iskolapadban, minden visszaállt a megszokott kerékvágásba. Így van ez a pályázatokkal is. Szeptember hónapban idén is egyre több és több pályázat érkezik, hogy az iskolásoknak ne csak a tanulással kelljen foglalkozniuk, hanem kreatívkodjanak is egy kicsit, és ezzel akár még a zsebpénzüket is ki tudják egészíteni. A pályázatokat megéri megnézni!

 

 

1. Pályázat: A Káldor Miklós Kollégium pályázatot hirdet középiskolások által készített rövidfilmekre. Az immár 12. alkalommal megrendezésre kerülő Országos Középiskolai Filmszemlére max. 15 perces alkotásokat várnak, a zsűri elnöke Mundruczó Kornél lesz, a fődíj 100 ezer forint.

Feltöltési határidő: 2016. november 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: A 2016. november 28-30. között megrendezésre kerülő Budapesti Víz Világtalálkozó alkalmából a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ fotó- és videópályázatot hirdet.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: Az Utopia Music Generation tehetségtámogató program (UMG Program) korábbi sikereire való tekintettel újból lehetőséget kínál a fiatal tehetségek részére.

A program célja, hogy minél szélesebb körben biztosítson szakmai és anyagi támogatást a fiatal zenekarok alkotói tevékenységéhez és pályakezdéséhez. Jelentkezési határidő: 2016. december 04.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: Animáltál? Programoztál? Robotot építettél? Új applikációt terveztél? A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ ismét meghirdeti a <19 Szabadfogású Számítógép versenyt, amelyre számítógéppel készült eredeti, saját készítésű alkotásokkal nevezhetnek 19 év alatti fiatalok.

A műveket 2016. október 17. éjfélig várják.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: Ösztöndíjpályázat az általános iskolák 2-3. osztályos tanulói részére 2016/2017-es tanévre. Az ösztöndíj értéke havi 16.000 Ft.

Pályázatok beküldési határideje: 2016. szeptember 30., éjfél.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: Az Okos Jövő Innovációs Klaszter pályázatot hirdet Smart City Micro Solutions 2016 néven. A pályázat célja a magyarországi kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók, főiskolai és egyetemi hallgatók innovációs hajlamának ösztönzése és erősítése, valamint a városok minőségi fejlesztése és támogatása a mikromegoldásokon keresztül a fenntarthatóság és gazdasági megvalósíthatóság jegyében.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat: Nálatok ki takarít otthon? Te miben segítesz a szüleidnek? Rajzold le, hogyan takarítotok, vagy, hogy mit gondolsz a tisztaságról, mi jut eszedbe erről a szóról. A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség rajzpályázata gyerekeknek, diákoknak.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.