Idén is vár mindenkit az Idesüss Budaörs Napja!

(Budaörs, 2016. augusztus 12. – Budaörsi Infó) Augusztus utolsó szombatján idén is lezárják a Szabadság utat Budaörsön és egész nap ünnepel a város. A nyárbúcsúztató, őszköszöntő fesztiválon színes programok várják a budaörsieket.

A rendezvényen jelen lesz a Jövőműhely Sátor is, ahol többek között interaktív játékok segítségével kapcsolódhatnak be a résztvevők a várostervezésbe, illetve megoszthatják ötleteiket, véleményüket Budaörs digitális jövőjéről.

Az első félévben a „Budaörs 2030 Távlatok” című programjukkal a város vezetése szerette volna felkelteni a lakók érdeklődését a közös tervezés iránt, hiszen készül Budaörs Integrált Településfejlesztési Stratégiája és Koncepciója.

A Városházán és a Budaörsi Fesztivál keretében felépített Jövő Műhely Sátrukban kérdezték a budaörsieket arról, milyennek képzelik Budaörsöt a közel- és távolabbi jövőben, mit szerveznének, terveznének másként.

Rengeteg konstruktív ötletet, kritikát rögzítettek, melyek nagyban befolyásolják a készülő dokumentációkat, az Önkormányzat döntéseit.

A játékok eredményét feldolgozták és szeretnénk interaktív módon bemutatni, továbbgondolni azokat.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak az Idesüss program keretei között újra a Jövő Műhely Sátorban, ahol újabb meglepetések várják az érdeklődőket.

 

idesuss_plakat_2016

 

(Forrás: budaors.hu)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.