Közösségi terepfutás Kamaraerdőn

(Budaörs, 2016. július 18. – Budaörsi Infó) 2016. július 30-án közösségi terepfutást szerveznek Budaörsön a Kamaraerdőben. Az edzés díjmentes.

 

 

Ismerd meg velem a XI. kerület egyik legszebb futóparadicsomát! Friss levegő, erdő, virágok és egy nagyszerű kihívás vár rád! A végén pedig a jól megérdemelt strandolás zárja majd a programot.

Útvonal:

A közös bemelegítés után a Sport11 parkolójából indulva végighaladnak a futók a 41-es villamos sínei mentén, majd Kamaraerdőn át a Tétényi-fennsík természetvédelmi területe felé veszik az irányt.

A víztorony mellett elhaladva egészen a Szoborparkig futnak, majd tesznek egy kört és megcsodálják a fennsík gyönyörű növényvilágát.

Visszafele az erdőn át ereszkednek, majd az Ifjúsági Parkot elhagyva a Hosszúréti-patak mentén ismét visszatérnek a Sport11-hez.

A futás után fakultatív strandolás és napozás lesz a Sport11 Beach-en.

Táv: kb. 10 km, kevés szinttel.

Elsősorban olyanokat várnak, akik rendszeresen futnak, hiszen terepen fognak haladni, és ehhez kell egy kis kondi. Több, mint 1 órát futnak majd.

Ajánlott hozni terepcipőt vagy legalább egy olyan futócipőt, aminek nincs lekopva a talpa és jól tartja a bokát. A nyári hőség miatt legalább fél liter folyadékkal is készülni kell, de a Sport11-ben is lesz lehetőség frissíteni az edzés után.

Az edzés díjmentes.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.