Rendszám hamisítás Budaörsön

A budaörsi rendőrök egy 31 éves helyi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Jenő 31 éves budaörsi lakos ellen.

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottat 2016. május 10-én a kora esti órákban Budaörsön vonták intézkedés alá a rendőrök. Az ellenőrzés során kiderült, hogy V. Jenő ideiglenes hatósági jelzést helyezett fel az autójára, valamint annak hátsó forgalmi rendszámtábláján lévő számot is meghamisította. A 31 éves férfi ezzel megváltoztatta a hatósági jelzést és annak érvényességét, így azt a látszatot keltette, hogy a gépjármű jogszerűen vesz részt a közúti forgalomban.

A 31 éves helyi férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.