A játékosok szemével a hétvégi meccsről

A második helyen álló Zalaegerszeg 5-1-re győzött a harmadik Budaörs otthonában a labdarúgó NB II 17. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. Egy nappal a találkozót követően a BSC játékosait, Papp Mátét és Hegedűs Jánost kérdeztük, hogy hogyan élték meg a 90 percet. Illetve a hétvégi soron következő Sopron elleni bajnoki mérkőzésről kérdeztük őket.

 

A szünetben egy góllal vezető Budaörs csapatából előbb Csobánki Ádám, majd Tányéros Ádám kapott piros lapot, ezt kihasználva a vendég zalaiak a góllövőlistát vezető Daru Bence találatával, valamint Forgács András és Városi Viktor egy-egy góljával és Wittrédi Dávid duplájával fölényes győzelmet arattak.

 

Az első félidőben minden rendben zajlott, sikerült a vezetést is megszereznünk, aztán jött a második félidő, és a 180 fokos fordulat. Hogyan élted meg a pályán a 90 percet?

Papp Máté: Az biztos, hogy a játékvezető a két piros lappal döntően befolyásolta a találkozó végkimenetelét. Ha egyenlő létszámban maradunk, akkor biztos vagyok benne, hogy legalább az egyik pontot itthon tartjuk.Örülök, hogy elég sokan kilátogattak a mérkőzésre, a TV-s közvetítés ellenére, es buzdítottak a csapatot, ez nagyon sokat jelent számunkra! Bízom benne, hogy a következő hazai találkozónkon már együtt tudunk örülni a mérkőzés végén!

Hegedűs János: Az első félidőben nagyon jól játszottunk, mondhatni esélyt sem adtunk a feljutásra pályázó ZTE-nek. Mi ugyanott folytattuk a második félidőben ahol az elsőben abbahagytuk! Aztán jöttek a piros lapok, kettős emberhátrányban voltunk, és a tengelyben létszámfölényt alakított ki az ellenfél, ezzel nem nagyon tudtunk mit kezdeni, jól használtak ki a számukra kedvező bírói döntéseket! Ezen a napon mi nem nyerhettünk! És végül, de nem utolsó sorban, szeretnem megköszönni a szurkolóinknak, hogy 90 percen keresztül biztatták a csapatot és, hogy jóban, rosszban mellettünk állnak minden egyes mérkőzésen!

 

Hétvégén a tabella 7. helyén tanyázó Sopron csapatához látogatunk. Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek. A Sopron hazai pályán az elmúlt négy bajnoki mérkőzésüket megnyerték, a 23 megszerzett pontjukból 16-ot pályaválasztóként szereztek. Csapatunkat pedig eltiltás, és sérülés tizedeli. Mit vársz a mérkőzéstől?

Papp Máté: Küzdelmes találkozóra számítok. A Sopron egy jó, stabil NB II-es csapat, bar a nyáron rosszul kezdték a bajnokságot, de mostanra már teljesen összeállt Supka Attila együttese. Nehéz dolgunk lesz, hiszen négy olyan játékosunk esett ki, akik alapembereknek számítanak. A vedelem középen így olyan összeállításban fogunk pályára lepni, amire eddig meg nem volt példa bajnoki mérkőzéseinken. De bízom a társaimban, a csapatban hogy tudjuk őket pótolni és természetesen ponttal, pontokkal szeretnénk hazatérni.

Hegedűs János: Sajnos igen, én is megkaptam az ötödik sárga lapomat! Mindenképpen pozitívan állok a mérkőzéshez! A Sopron remek játékerőt képvisel, de ettől függetlenül a három pontért utazunk Sopronba! De abban biztos vagyok, hogy aki a pályán lesz, az a maximumot fogja nyújtani és csúszni-mászni fog a csapatért!

 

Hajrá Budaörs!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.