Karácsonyi évértékelő – Nagy Sándor András, Fidesz

(Budaörs, 2015. december 24. – Budaörsi Infó) Közeledik az év vége, így arra kértük a polgármestert és a képviselő-testületet alkotó szervezetek képviselőit, hogy értékeljék az elmúlt évet, és osszák meg az olvasókkal karácsonyi gondolataikat.

 

Nagy Sándor András a helyi Fidesz elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a 2015 a megújulás éve volt a budaörsi Fideszben.

Az új vezetés az egyéni érdekek politikája helyett a budaörsi lakosok szolgálatát tekinti feladatának. Ennek fontos része a városi korrupció és pazarlás elleni küzdelem, a közbiztonság megerősítése, és a lakosokat érintő ügyek képviselete.

Az év elején a városvezetés által bevezetett megszorítások érzékenyen érintették nemcsak az óvodákat és a bölcsődéket, de kevesebb támogatáshoz jutottak a budaörsi civil szervezetek, és kevesebb jutott közbiztonságra is.

Ebben az évben a gyújtogatások olyan mértékben elszaporodtak Budaörsön, hogy már az országos sajtó is rendszeresen beszámol róluk. A Fidesz szakmai javaslatokkal állt elő a polgárőrségek megerősítésére, az elhanyagolt városi biztonsági kamerarendszer fejlesztésére, valamint pártok feletti összefogást kezdeményezett a tűzesetek megfékezésére.

A megújult Fidesz a lakosság jogos felháborodásának hangot adva fellépett a Polgármesteri Hivatal által engedélyezett kőhegyi építkezés ellen is, mely országos botrányt kavart, valamint a Levendula utcai fogyatékos gyermekek számára épült óvoda ellehetetlenítése ellen is. A Budafoki és Fodros utcai lakosok kérésére a Fidesz határozott lépéseket tett a „budaörsi Gödör” néven elhíresült terület rendezése érdekében, a kudarcba fulladt városközpont projekt káros következményeinek felszámolására is.

Ennek köszönhetően a kormányhivatal a gödör betemetésére kötelezte az építtetőt. A Fidesz frakciója javaslatot terjesztett elő biztonságos gyalogos-átkelőhelyek kialakítására, a kátyúk felszámolására, a Komáromi utcai lakosok nyugalmát szolgáló zajvédő fal kialakítására, a sikeres lakótelepi gazdapiac szerdai kibővítésére, a görög-katolikus templom építkezésének támogatására, valamint a Heimatmuseum épületének renoválására is. Megrendeztük Budaörsön az első Okosváros Konferenciát is.

A budaörsiek szolgálatában végzett határozott politikának köszönhetően szeptemberben a Fidesz tagság elsöprő többséggel újraválasztotta a szervezet vezetését. A munka folytatódik.

Áldott karácsonyt, és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk városunk minden lakójának!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.