Újabb útszakaszt zárnak le közműfelújítás miatt a Budaörsi úton

Újabb útszakaszt zárnak le a Budaörsi úton a fővárosban a zajló közműfelújítások miatt, a BAH-csomópont és a Fehérló utcai jelzőlámpás csomópont közötti szakaszon viszont befejeződnek a munkálatok – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

 

    Csütörtökön reggel a Nagyszőlős utca és a Rahó utca között a szélső sáv elkorlátozásával hosszabbodik a munkaterület, a munkálatok várhatóan négy hétig tartanak.

    A kifelé haladó útpálya négysávos szakaszán a munkaterület mellett csak három sáv lesz járható. Aki a felüljáró felől érkezik, továbbra is folyamatosan két sávon haladhat a négysávos szakasz felé. Azonban a Nagyszőlős utca és Hamzsabégi út felől érkezők részére a két haladó sáv egy sávra szűkül még a Nagyszőlős utcai kanyarban.

    A Budaörsi út belső kétszer kétsávos szakaszán szombaton déltől a Töhötöm utca és Villányi út közötti szakaszon, a befelé haladó oldalon gázvezeték-felújítás kezdődik. A munka során a Fehérló utcától a Villányi útig  a munkaterület mellett csak egy sáv lesz járható, a munkálatok szeptember 10-ig tartanak.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.