Hamis rendszámú autóval buktak le

A pilisvörösvári rendőrök két solymári férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett, valamint kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Péter 21 éves solymári lakos ellen. Utóbbi bűncselekmény elkövetése miatt Á. Gergely 19 éves solymári lakos ellen is indult eljárás.

 

A gyanúsítottak 2015. március 4-én 14 óra 30 perc körüli időben Solymáron közlekedtek egy francia rendszámú autóval, amikor a pilisvörösvári rendőrök intézkedés alá vonták őket. Az igazoltatás során kiderült, hogy az autón lévő rendszám egy másik jármű forgalmi rendszáma és a gépkocsi valójában egy angol forgalmi rendszámtáblával van forgalomba helyezve.

Emellett az is kiderült, hogy a két férfi előző este kábítószert fogyasztott. A velük szemben alkalmazott drog gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Az Sz. Péter és Á. Gergely lakásán tartott házkutatás során kábítószer gyanús anyagok, anyagmaradványok, valamint fogyasztáshoz alkalmas eszközöket foglaltak le a rendőrök.

 

A két férfit a pilisvörösvári rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Pilisvörösvári Rendőrőrse előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.