A forgalmi dugókról is tárgyalt a budaörsi Fidesz elnöke a XI. kerülettel

(Budaörs, 2015. február 24. – Budaörsi Infó) Nagy Sándor András, a budaörsi Fidesz elnöke hétfőn Hoffmann Tamás polgármesterrel tárgyalt a budaörsieket és a XI. kerületben élőket közösen érintő problémákról, megoldásra váró feladatokról.

 

 

„Városunk és a szomszédos kerület kapcsolata kiemelkedően fontos, különös tekintettel a gépjárműforgalomra és a közbiztonságra” – jelentette ki Nagy Sándor András. „A polgármester úrral azokról a konkrét lépésekről tárgyaltunk, melyek enyhíthetik a dugókat és javíthatják a biztonságos közlekedést.”

A tanácskozáson többek között szó esett a Budaörsi út és az Egér út találkozásánál sorozatosan ismétlődő balesetekről, amelyek veszélyt jelentenek a környékbeli autósokra. A budaörsi Fidesz elnöke arra kérte Hoffmann Tamást, közösen vizsgálják meg, hogy mit lehet tenni a veszélyes útszakasz problémájának megoldására. Ezen kívül a felek megvitatták, hogy a Sasadi úti csomópont átépítései milyen hatással járnak a Budaörsi út, valamint az autópálya forgalmára nézve.

A reggeli forgalmat az is nehezíti, hogy a Gazdagrét irányába forduló sáv megtelik a piros lámpa miatt, és ezzel a Budaörsi úton bedugul a forgalom, hiszen a buszsáv miatt a Budapest felé haladó autósok nem tudják jobbról elkerülni a forduló sávot.

„Meg kell vizsgálni annak lehetőségét, hogy a buszsávot ideiglenesen megszüntessék, hogy felgyorsuljon a forgalom. Nagy Sándor András javaslatot tett arra is, hogy a XI. kerület és Budaörs polgárőrségei hangolják össze tevékenységüket. „A bűnözés nem tiszteli a városhatárokat. Önkéntes polgárőrként fontosnak tartom, hogy szoros kapcsolatunk legyen a XI. kerület polgárőreivel és rendőrségével, a kerületben élők és a budaörsiek biztonsága érdekében. Az Alsóhatár úttal szomszédos budapesti körzet önkormányzati képviselője, Kerékgyártó Gábor is részt vett a megbeszélésen. Ő szintén polgárőr, így hamar megtaláltuk a közös hangot.”

 

nagy_sandor_hoffman2

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.