1. vk – LÖFLER DÁVID: „A fiatalok számára szeretném jobbá tenni Budaörsöt”

(Budaörs, 2014. szeptember 19. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg 2014. október 12-én, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 

 

 Löfler Dávid:  „A fiatalok számára szeretném jobbá tenni Budaörsöt”

1-es választókörzet

Fidesz-KDNP

 

Hol helyezkedik el az ön választókörzete?

A Kisfaludy utcától a Szüret utcáig, de fölfelé hosszan tart és egy elég nagy övezet, és a Fő út határolja.

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Miért pont ebben a választókörzetben indul?

Szabó Károlynak, aki az elmúlt években volt képviselő az 1. számú választókörzetben már az előző években is sokat segítettem. Én nem ebben a körzetben lakom. Szerintem jobban tudom képviselni a lakók érdekeit így, mert nem lehet rám fogni, hogy a saját érdekeimet akarom ezzel előtérbe helyezni. Születésem óta Budaörsön lakom, így eléggé ismerem a várost, tehát semmi hátrányt nem jelent, hogy nem a választókörzetemben élek.

 

Feladatok, problémák, amelyek megoldásra várnak:

Elég sok felújítás van még hátra, például a Kisfaludy utcát kell felújítani. Én fontosnak tartom a buszközlekedés megoldását is a magasabban fekvő részekhez. Azokat a területek teljesen kihagyja a busz, és az ott élők is megérdemelnék ezt.

 

Milyen erősségekkel rendelkezik, amely a következő 5 évben Budaörs hasznára válhat?

Fiatal vagyok, itt dolgozom Budaörsön a Lakótelepi Információs Szolgálati Irodában, mint szervező. Informatikából OKJ-s végzettséget szereztem. Ezt a tapasztalatot fel tudom használni. Ismerek nagyon sok mindenkit, itt vagyok helyi szinten, elérhető vagyok. Folyamatosan a rendelkezésre állok, a telefonszámom minden lakónak elérhető lesz. 

 

Mi a szívügye, amivel legfőképpen szeretne foglalkozni a következő öt évben ha megválasztják képviselőnek?

A városon belül szeretném bevonni a fiatalokat. Fejleszteném a szórakozási lehetőségeket, például romkocsmával, koncertekkel, minőségi programokkal, amik miatt itt maradnának, és nem járnának be Budapestre. Úgy gondolom, neves fellépőkkel megoldható lenne. Ezen kívül a közéletbe is szeretném bevonni a fiatalokat. Szeretném, hogy legyen beleszólásuk a budaörsi életbe. Akár diákönkormányzatokkal együttműködve is.

 

Miért szavazzanak Önre?

Mert fiatal, rugalmas, elérhető vagyok. A fiatalok számára szeretném jobbá tenni Budaörsöt mint Budapestet. De ugyanúgy az időseket is szeretném bevonni. El tudok képzelni egy mozit is itt Budaörsön. Erre szerintem van igény.

Szeretnék a Városháza környékén parkolót kialakítani, pontosabban bővíteni. Mert rendszeresen tele van a Városháza parkolója, főleg a hivatali ügyintézés miatt. Szeretnék kukákat elhelyezni a környéken, minél többet a kirándulók miatt. A kutyasétáltatókra gondolva, olyan szemetest is szeretnék, ami a kutyásoknak jó.

Részt vettem már a város költségvetésének tervezésében, hiszen tagja vagyon a Pénzügyi Ellenőrző Bizottságnak, ez a tapasztalat azt hiszem előny lehet olyannal szemben, aki még nem csinálta ezt.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.