Fidesz: ha tehetné, ugyanott és ugyanazokkal folytatná a baloldal ahol abbahagyta

A Fidesz szerint a “baloldal naponta csapja be a magyarokat, és ha tehetné, ugyanott és ugyanazokkal folytatná, ahol abbahagyta”. Így reagált a párt péntek este Bajnai Gordon nyilatkozatára, aki az Együtt-PM szövetség programbemutatóján azt mondta: Magyarország ma rosszabbul él, mint négy éve, és jobban fél, mint 25 éve bármikor. Ezért – folytatta – a parlamenti választás az Orbán-kormányról szóló népszavazás lesz.

 

A Fidesz közleményében úgy fogalmazott: “a szappanopera pénteki adását láthattuk”.

Mint kifejtették: Bajnai Gordon bejelentette saját programját, miután 2 napja még megesküdtek arra, hogy csak közös programjuk lesz. A nagyobbik kormánypárt szerint a “Fájni Fog program” adóemelést, a családi adórendszer, a rezsicsökkentés és a gyed-extra eltörlését tartalmazza. Bajnai Gordon ismét a bankok terheit csökkentené, miközben a magyarok terheit növelné – hangsúlyozta a Fidesz.

Bajnai Gordon, a pártszövetség rendezvényén arról beszélt a Fidesz az elmúlt négy évben vadászterületnek tekintette az országot, prédának a közös javakat, gyakran a magántulajdont is. “Vadásztak mindenre: magánnyugdíj-pénztárra, trafikra, tankönyvpiacra és kereskedelmi tévére és rádióra” – fogalmazott.

A volt miniszterelnök szerint a kormányváltáshoz közös lista szükséges az MSZP, az Együtt-PM és a DK részvételével, “konkrét célokra szóló szövetség azok között is, akik tegnap még kemény vitában voltak egymással”.

“Új kiegyezést hirdetünk, a rezsim vezetőinek és kegyenceinek politikai felelősségre vonása után” – jelentette ki, azt ígérve, a nemzeti érdek szempontjából legfontosabb ügyekben megtalálják a közös nevezőket.

A te jövőd – Haza és haladás, szolidaritás és Európa című programból Bajnai Gordon kiemelte, hogy négy év alatt 220 ezer új munkahelyet hoznak létre, hogy a közoktatásban az állam helyett ismét a szülők, a tanárok és a helyi közösségek dönthetnek az őket érintő ügyekben, illetve hogy a mainál igazságosabb, kétkulcsos adórendszert vezetnek be.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.