Sikkasztás a pénztárban

Egy 18 és egy 19 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Benjamin 18 éves és T. Márió 19 éves budapesti lakosok ellen.

 

 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint P. Benjamin egy budaörsi bevásárlóközpont alkalmazásában dolgozott pénztárosként, melynek a kasszából T. Máriónak 2013. november 20-án készpénzt adott át.

Ezt követően 2013. november 26-án 14 óra körüli időben társa vásárlása során indokolatlan sztornózással adott át fizetetlen árucikkeket és készpénzt. A cselekményt a biztonsági szolgálat észlelte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a két férfit.

A budaörsi rendőrök P. Benjamint és 19 éves társát elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két férfi– a fentieken kívül – több sikkasztás elkövetését is elismertek. A büntetőeljárást ellenük– szabadlábon hagyásuk mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.