Novemberben ismét Lakótelepi Bolhapiac

A Budaörsi Lakótelepért Egyesület (BLE) 2013. novemberében ismét megszervezi a Lakótelepi Bolhapiacot, szokásukhoz híven a hónap utolsó szombati napján, azaz 2013. november 30-án, szombaton délelőtt 9:00 órától 12:00 óráig. Várják az érdeklődőket a lakótelepi Közösségi Ház emeleti nagytermében (2040 Budaörs, Lévai utca 34.).

 

A szervezők bíznak benne, hogy ebben a hónapban is sikeresnek mondható Lakótelepi Bolhapiacot tudnak majd magunk mögött, és kézzel fogható segítséget jelent majd a helyi lakosoknak – jöjjenek akár megunt tárgyaikat árulni, akár kedvező, jelképes árakon vásárolni.Az alkalmi árussá váló lakosok számára ez alkalommal is ingyenes a rendezvény, asztalpénzt most sem kérünk. Ugyanakkor, a terem korlátozott befogadó képessége miatt ezúttal is regisztrációhoz kötött az árusítás, ezért kérjük a budaörsieket, hogy mihamarabb jelentkezzenek, ha árulni szeretnék megunt, vagy feleslegesnek ítélt dolgaikat a Lakótelepi Bolhapiacon.Szeretettel várják az érdeklődő, vásárolni szándékozókat is! Nézzenek körül mások megunt „kincsei” között, hátha találnak maguk, vagy családjuk számára hasznos dolgokat akár otthonra, akár ajándék gyanánt.

Az eddigi tapasztalatok alapján a lakosok hoznak magukkal dísztárgyakat, gyermek- és felnőtt ruhadarabokat, játékokat kicsiknek és nagyoknak, elektronikai és háztartási eszközöket, konyhai felszereléseket, szerszámokat, könyveket, CD és DVD lemezeket, igazi régiségeket. Ezúttal is számos hasznos dologgal várják az érdeklődőket az alkalmi árussá váló lakosok!

A rendezvény ingyenes – sem asztalpénz, sem belépő nincs.

 

bolhapiac1

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.