Keressenek, szeressenek minket! – Az októberi Budaörsi Infó már a postaládákban!

(Budaörs – 2013. október 14., Budaörsi Infó) Az előző hónapban megismerkedhettek lapunk új arculatával és irányelveivel. Bemutattuk Önöknek elképzeléseinket Budaörsről mint Alkotóvárossal kapcsolatban, és a Médiakommandónk felhívó toborzó ajánlatát is láthatták már. Bizonyára felmerült Önökben a gondolat, hogy mi jöhet ezek után még?

 

 

 

 

Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, van még jó néhány 5let a tarsolyunkban.

Korántsem szeretnénk olyanok lenni, mint az egyszámos playback zenekarok, és nem is leszünk!

A szeptemberi hónap az alkotásé volt lapunknál, az októberi pedig a önzetlen segítségnyújtásé lett.

Október 6-án volt az Állatok világnapja, ez alkalomból felkerestük a Budaörsi Állatmenhelyet, és egy videós riport segítségével hívtuk fel a helyiek figyelmét a segítségnyújtás fontosságára.

 

Ebben a hónapban a négylábúak kerültek a központba. A Budaörsi Vigasságok is ebben a hónapban került megrendezésre, ahol ők is szép számban képviseltették magukat.

Lapunkban beszámolunk helyi büszkeségeinkről is,  és arról, hogy mi a titka annak, hogy egy budaörsi fotókör országos versenyeket nyer évről évre.

 

Komolyabb közérdekű témákat is érinttünk, természetesen. Beszámolunk Budaörs aktuális beruházásáról, ami a Kincskereső Óvoda területén valósul meg. Azt is megvizsgáltuk a Budaörsi Önkéntes Tűzóltóság szakértő munkatársa segítségével, hogy mire kell odafigyelnünk szénmonoxid-jelző készülék vásárlása esetén.

Akinek azonban a Kőheggyel kapcsolatban lenne kérdése és követte korábban is az ügyet, az is talál érdekességet a soraink között, ha elolvassa Kálóczi Imrével, a térség önkormányzati képviselőjével készült interjúnkat.

 

Az elmúlt időben arra törekedtünk, hogy összegyűjtsük híres és sikeres emberek jó tanácsait arra vonatkozólag, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki megvalósítsa önmagát és elérje céljait. Ezeket a jó tanácsokat csak a Budaörsi Infóban olvashatják!

 

Keressenek, szeressenek minket!

Kövessenek a Facebookon és nézzék hírportálunkat is!

 

(Budaörsi Infó és Budaörsi Infó Online)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.