OMÉK 2013 – Színes programok, szélesebb kínálat (képek a kiállításról)

(Budaörs, Budapest – 2013. szeptember 21., Budaörsi Infó)  2013. szeptember 18-án ismét megnyitotta kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, a 76. OMÉK, Budapesten a Hungexpo Vásárközpontban. Az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje a 2011-ben megrendezett 75. jubileumi OMÉK minden várakozást felülmúló sikerét követően még szélesebb kínálattal, még színesebb kiállítással várja az érdeklődőket.

 

 

 

A mezőgazdaság és a rá épülő iparágak mindnyájunk számára a mindennapok részét képezik, így az elmúlt rendezvényeket övező hatalmas érdeklődés tapasztalatai alapján is, nagyszerű alkalmat jelent az OMÉK – mint az agrárium egészét bemutató kiállítás a látogatók számára -, hogy megismerjék az élelmiszeripari termékek alapanyagait, előállításuk folyamatát.

A földműveléstől az állattartáson keresztül a feldolgozóiparig, a lehető legszélesebb kör bemutatása a cél, hogy a vidék és a főváros, a termelő és a feldolgozó, a magyar termékek és a fogyasztók találkozásán keresztül mind szélesebb kör ismerhesse meg az agrárium életének mindennapjait, a vidék életének kihívásait, a kiváló magyar élelmiszerek előállításának lépéseit.

Tekintsék meg az Önöknek készült képes összeállításunkat a kiállításról!

(Budaörsi Infó – Kép és szöveg: Mag László)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.