10 éves a Budaörsi Kőszikla Baptista Gyülekezet

A Budaörsi Kőszikla Baptista Gyülekezet idén ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját, ennek alkalmából születésnapi ünnepi istentiszteletet szervez a Jókai Mór Művelődési Házban, amelyre 2013. március 10-én, délelőtt 10 órakor kerül sor.

 

 

A Budaörsi Kőszikla Baptista Gyülekezetet 2003-ban alapította öt család, az akkor csupán néhány főt számláló közösség mára már 150 fős gyülekezetté nőtte ki magát. Évfordulójukat az istentisztelet mellett szülinapi tortával is megünneplik.

A gyülekezet vezetője, Durkó István lelkipásztor legfontosabb céljukat abban jelöli meg, hogy: “állandó személyes kapcsolatban legyünk a mindenható Istennel és jó kapcsolatban legyünk egymással. Ennek a kétirányú kapcsolatnak az egyensúlya biztosítja a gyülekezetünk felszabadult, örömteli légkörét.”

A Budaörsi Kőszikla Baptista Gyülekezet vasárnaponként 10 órától tartja istentiszteleteit a Dalmex Kft. épületében (Budaörs, Sport u. 6.) A gyülekezet Magyarország határain kívül is végez misszionárius szolgálatot, Ukrajnában például Dr. Kőrösi László Imre és felesége munkálkodik jelenleg.

A gyülekezet – 10 éves fennállása kapcsán –  az egyik legfontosabb sikerének azt tekinti, hogy évről évre gyarapodott a létszáma. “Mindig jöttek új emberek, akik bekapcsolódtak a gyülekezet életébe. Az új emberek megismerték a bibliát, és személyes kapcsolatba kerültek Istennel. Mivel sok a fiatal házas szinte minden évben született néhány gyerek. A tevékenységeink is folyamatosan szélesedtek. Ma már nem csak Budaörsre vagyunk hatással, vannak tevékenységeink Törökbálinton, Tatabányán és a határainkon túl is.”

A Budaörsi Kőszikla Baptista Gyülekezet minden kedves érdeklődőt szeretettel vár március 10-én, a Jókai Mór Művelődési Házban (2040 Budaörs, Szabadság út 26.) megrendezésre kerülő ünnepségükre.

 

 

/Fotó: Budaörsi Kőszikla Baptista Gyülekezet/

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.