Kocka Kobak – A budaörsi diákok is kiválóan szerepeltek a versenyen!

A 2012/2013 -as tanévben első alkalommal került megrendezésre az I. Kocka Kobak Országos Matematikaverseny. A megmérettetésre több budaörsi diák is benevezett. 

 

A verseny mindössze egyfordulós volt, amely egy teszt jellegű feladatsor megoldásából állt, amit minden diák a saját iskolájában írhatott meg. A gyerekeknek összesen 60 perc állt rendelkezésre, hogy minden feladatot megoldjanak. Budaörsön is sok „kis diák” vállalta, hogy részt vesz a megmérettetésen és megmutatja a többieknek, hogy ő a legjobb.

Az eredményhirdetésre 2012. november 23-án, pénteken 14 órakor került sor az 1.sz. Általános Iskola könyvtárában. Az iskola könyvtára teljesen megtelt, hiszen az eredményhirdetésre 36 diák és 20 felkészítő tanár kapott meghívást.

Az első hat legjobb helyezett korcsoportonként egy-egy ajándékcsomaggal gazdagodott, az értékes jutalmakon kívül pedig Kocka Kobak díjat is nyertek. A legeredményesebb intézmény – Budaörsön az 1. számú Általános Iskola lett – egy beltéri kalandparkos osztálykirándulást is ajándékba kapott.

Ezúton is mindenkinek gratulálunk!

Bővebb információ és eredmények (köztük a budaörsi is) a verseny honlapján: a www.kocakkobak.hu oldalon olvasható!

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.