“Első-segélykoncert” az árva és sérült kutyák megsegítésére

Árva és sérült kutyák megsegítésére “Első-segélykoncert” címmel jótékonysági rendezvényt szervez a Vigyél Haza Alapítvány szeptember 16-án 18 órakor a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

 

A koncert teljes bevételét az árva és beteg kutyák örökbefogadási esélyeinek növelésére (orvosi kezelésre, oltásokra) fordítja a szervezet, amelyhez a rendezvényen fellépő művészek – Zorán, Radics Gigi és Bíró Eszter – saját honoráriumuk felajánlásával járulnak hozzá – közölte az alapítvány az MTI-vel.

A fővárosban évente több mint 3000 kóbor vagy gazdája által leadott kutya keresi új otthonát. Ezeknek az állatoknak egy része sérült vagy olyan eb, amelynek orvosi költségét tulajdonosa nem tudta vagy nem kívánta vállalni.

A Vigyél Haza Alapítvány küldetése az árva kutyák örökbefogadási esélyeinek növelése. Ennek fontos eleme a rászoruló kutyák szükséges orvosi ellátásának biztosítása is. A szervezet munkatársai elhatározták, hogy művész barátaik és a Szabad Tér Színház segítségével jótékony célú koncertet szerveznek, hogy a rászoruló ebeknek időben és magas színvonalon tudjanak orvosi ellátást nyújtani, ezzel is növelve a felelős gazdához jutásuk esélyeit.

A koncertre jegyeket a www.szabadter.hu oldalon, a színház jegypénztárában és a szokásos jegyértékesítő helyeken lehet vásárolni, egyéb pénzadományokat a 11714006-20438490 számlaszámon fogad az alapítvány.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.