Az első Artmozik éjszakáján az idei legjobb alkotásokat tűzik műsorra

A Művész, a Puskin és a Toldi mozi ad otthont az első Artmozik éjszakájának augusztus 24-én. A rendezvényen az idei filmkínálat legjobb alkotásait tűzik műsorra a filmszínházak.

 

A Budapest Film Zrt. tájékoztatása szerint az Artmozik éjszakáján az érdeklődők egy karszalag megvásárlásával vehetnek részt, a belépő bármelyik film megtekintésére jogosít. Az első előadások augusztus 24-én 20 órakor, az utolsó vetítések reggel 6 órakor kezdődnek.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény kitér arra, hogy a filmszínházak színes programokkal készülnek: a Művész moziban különleges borokat, a Puskinban koktélokat és kávékat kóstolhat a közönség.

A Művész mozi műsorán a többi közt olyan alkotásokat találhat a közönség, mint a Toszkán szépség, az Életrevalók, a Kínai, elvitelre, a Shame – A szégyentelen, a Nathalie második élete, a Szex felsőfokon, a Bordélyház, a Bikanyak, az Államérdekből vagy a Bor, tangó, kapufa című film. A Puskinban megtekinthető például a Madagaszkár 3, a Jégkorszak 4, a Sötét lovag – Felemelkedés, A diktátor vagy a Hófehér és a vadász című film. A Toldi programjáról a szervezők későbbre ígértek tájékoztatást.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.