BUM-majális

2012. május 18-19-én (péntek, szombat) rendezik meg a BUM-majálist a Zichy Majorban.

“Idén is nagy „BUMm”-ra készülünk . Aki tavaly az első BUM (Budaörsi Művészek Egyesülete) majálisra nem tudott eljönni, most nagy szeretettel várjuk, mindenféle színes programjainkkal . Természetesen minden programunk a művészet tág határain belül -vagy úgy is mondhatnám -az összművészet határain belül mozognak. Garantáltan színvonalas és tartalmas szórakozást nyújt kicsiknek, nagyoknak , lányoknak, fiúknak, időseknek és fiataloknak .
Pénteken már 10 órától várjuk az iskolásokat és nem iskolásokat, akik sok, eszméletlen érdekes és sokszínű kézműves programmal találkozhatnak Budaörsön a ZICHY Majorban és annak udvarán (Clementis László u. 22). ,
Kora délután a HATOK Regionalista Művészeti Csoport majd, ezt követően 18.30-kor egy Angliában élő magyar fotóművész kiállítása nyílik.
20.00 óra  tájékán a budaörsi Haragosi Band zenéjét hallgathatjuk és táncolhatunk másfél órán keresztül.
Szombaton délelőtt 10- től kézművesek: rajz, festés, agyagozás, gipszöntés, fafaragás, fotótrükkök, körmönfonás, növényszövés és még sok sok más érdekesség.
Majd ezt követően a Budaörsi általános iskolák legjobb rajzainak kiállítása és versenye, melynek helyezettjei a BUM nyári képzőművészeti táborainak valamelyikébe nyerhetnek 1 hetes lehetőséget.

Ezek után a LA KATI COMPANIA FLAMENCA társulat szórakoztatja a nagyérdeműt tánccal, tánctanítással, legyezőkészítéssel és sok más érdekes programmal.
Gasztroverseny –budaörsi ízekkel , majd a Budaörsi Zeneiskola Növendékeinek koncertje.

18.00 órakor  Márkus Tibor JAZZzenekara az EQUINOX játszik, majd zárásként a budaörsi illetőségű Smog City Rockers, előtte-közben utána buli .

Mindkét napon a tavaly épült, fatüzelésű varázskemencékben sült finomságokat is kóstolhatsz , de lesz büfé , étel, ital, napsütés . Mindezt különleges környezetben, mesebeli díszletek közt élheted át .

A belépő, amelyben egy ital ára is bennefoglaltatik: 500 Ft és mindkét napra szól
Várunk mindenkit szeretettel!”

Molnár-Göb Zoli (BUM)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.