Azért vannak a jóbarátok…

Május 8-án egy 64éves férfi és a 74 éves barátja verekedett össze, miután egymást betörőnek nézték. Az öregek kitartóak voltak és addig ütötték egymást, amíg a rendőrök ki nem értek a helyszínre. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást ellenük súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt. Az üldözési mániás barátok, mindketten 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedtek.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2012. május 08-án a hajnali órákban Törökbálint, Pistály dűlőn egy 64 éves férfi és 74 éves barátja együtt italoztak egy hétvégi házban. A hajnali órákban – erős ittasságuk miatt – nem ismerték fel egymást, mindketten azt hitték, hogy egy idegen személy ment be az ingatlanba és összeverekedtek.

A szomszédok hívták a rendőröket, mert a telekről hangos veszekedést és segélykiáltást hallottak.

A helyszínre érkező körzeti megbízott azt tapasztalta, hogy a földön fekszik egy férfi, azon – kezeit hátraszorítva – ül egy másik, és dulakodnak. A rendőri felszólításra cselekményüket abbahagyták. Ekkor meglepődve tapasztalták, hogy egymást ütlegelték.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.